maanantai 19. syyskuuta 2016

TIIRINKOSKEN TEHTAALLA

Ensi visiittini Tiirinkosken tehtaalle oli täysin spontaani ystävän referenssin perusteella toteutettu. Tiilirakennus kylpee auringonvalossa kutsuvana kauniisti stailatun terassin ja mittaamattomien peltojen keskellä. Ympäristö näyttää nostalgiselta maalaispihalta eri rakennuksineen. Sittenkin huomio kiinnittyy erinomaisen kauniisiin ohjauskyltteihin, joissa on 1930- luvun typografian glamouria. Tässä on siis brändätty moderni liikeidea!

 

Puhdasta elinvoimaa ja nostalgista tunnelmaa modernilla otteella

 

Design Letters


 
Gaudin kengät
 
 
 
 
 
Kahvila on myös sisältä punatiiltä ja ovien sekä ikkunoiden muodot ja materiaalit ovat aidosti  navetan rakenteita. Lattiamateriaali on sementtiä, joka on maalattu kiinnostavasti liukuvärityyliin.
 
 
 
 Ylämaan karjaan liittyviä äännähdyksiä voi kuulla vaimeasti niityiltä. Juuri siitä valmistetaan myyntiin taatusti tuoretta ja laadukasta lihaa kuten myös tilan omaa lammasta ja karitsaa.
 
 
 
 
 
Laatubrändejä löytyy mm.Bloomingville, Cult Design ja, House Doctor,
 
 
 
 
 
Herkkujen osalta hyviä brändejä edustavat Lakrids, Gränna, Mill&Mortar, Raikastamo, Ritoldi Sapori, Metkatuote, Päivärinteen Ruistuotteet, Ahtilan kanalan luomumunat
 
Kodin sisustustuotteita erikseen makuuhuoneeseen, keittiöön ja oleskelutiloihin kuten muitakin tuotteita saa kätevästi myös verkkokaupan kautta.
 
 
 
 
  
Tuotemerkkejä, Hunkydory, HK living, Nordal, Odd Molly, Tine K, Tiirinkosken Taljat ja Torkkupeitot
 
Esillepanoja yrityksen tuotevalikoimista ja ihan oman maailmansa tarjoaa herkkutuotteiden oma myymälätila, jota rajaa sisustus-ja huonekalujen tuotteista kahvila-alue. Kahvilan erikoisherkkuja ovat oman tilan jauhoista härkäpavuin ryyditettynä paistetut vohvelit makeilla ja suolaisilla täytteillä erikoiskahvien kanssa nautittuna. Jäätelöt ovat Tampereen Jäätelötehtaan tuotantoa. Lounasvohveliin valitsin lohitäytteen ja cappuccinon kaveriksi granaattiomenajäätelöä.