maanantai 17. lokakuuta 2016

PRINSSI JA REVYYTYTTÖ




 Hämeenlinnalainen Prinssi ja Revyytyttö, pikku-sisustuskauppa luonnehtii liikeideaansa facebookissa näin: Lifestylekauppa, josta löydät vanhaa ja mukavaa, viehkeää vintagea, hurmaavaa humpuukia, kierrätettyä glamouria , riemukasta retroa, uutta ja kaunista. Kahvila-putiikki löytyy helposti keskeltä Hämeenlinnaa läheltä toria, Hallituskatu 22.
 
 

 

Keräilijöille ja vintagen ystäville kahvila ja myymälä ovat kuin vanhoja hyviä ystäviä. Uuden uutukainen myymälä on sopivasti kotoinen ja lempeän nostalginen sisustukseltaan. Menneiden aikojen fifties- ja sixties -ideologiaan liittyviä julisteita, kortteja ja erilaisia purkkeja löytyy talosta. Kahvila ja putiikki -yhdistelmä toimii kätevästi ja toivottavasti jatkossa erilaiset pikku yhdistykset ja käsityöläiset havaitsevat sen sopivan hyvin pikkupalavereihin ja tapaamisiin vaikkapa käsitöiden merkeissä. Voin kuvitella mukavaa puheensorinaa kahvittelun lomassa ja neulepuikkojen kilahtelua. 



Romanttista romuromantiikkaa, kynttilöitä ja arjen ihanuuksista pullakahveihin saa keskeltä Hämeenlinnan kaupunkia. Putiikinpitäjiä ovat Tiisa ja Riitta. Tiisalla on hallussaan verbaalisesti lahjakas päiväkirjamainen ote yrityksen viestinnässä ja aiemmat fb-päivitykset ennen muuttoa antoivat aihetta odottaa mitä kaikesta seuraa yrityksen päästessä uusiin tiloihin.  



Tuotteiden esillepanon tyyli sopii hyvin alaan ja teemaan. Ajan oloon se vielä päivittyy tuoteryhmien ja merkkien vakiintuessa. Prinssi ja revyytyttö voisi soveltaa mielikuvan mukaista asiakasviihtyvyyttä tuomalla musiikin mukaan asiakaspalvelutilaan. Varsinkin kahvitteluun tarkoitetut istuinryhmät houkuttelevat rentoutumaan ja musiikin vaikutus tuo asiakkaalle lisäarvoa ostopaikan valinnassa. Tuo ikuinen kiireen tuntu ostopäätöksissä helpottuisi musiikin pehmentävän vaikutuksen vuoksi.



 
 Näkymä ovelta myymälään ja kahvilan kassalle.


Seinäteippauksessa pikkukaupan nimen esikuvana Marilyn Monroen tåhdittämän elokuvan julisteen tunnuskuva.
 

Putiikin tuotevalikoimiin kuuluvat myös uniikit nahkakorut. Tuotemerkkejä mm.Ventti-Design, Baabuska design ja Muumuru



Pian alkava joulusesonki kutsuu jo joulusisustajia ja esimakua siitä on havaittavissa suloisten metallikäpyjen odotellessa lopullista sijoituspaikkaansa asiakkaan ihanassa joulusisustuksessa

 
KIITOS maistuvasta haudutetusta teestä ja herkullisesta munkista!